“We Will Rock You” kommer til Quantum of the Seas

“We Will Rock You” kommer til Quantum of the Seas

Opdateret: Royal Caribbean har nu bekræftet nyheden, og kommende rejsende med Quantum of the Seas har noget at glæde sig til.

Det forlyder nu at Quantum of the Seas ikke kun vil have musicalen “Mamma Mia”, men også “We Will Rock You” musicalen.

Der er endnu ikke tale om at Royal Caribbean har annonceret at det faktisk vil blive således, men hvis vi skal tro mirror.co.uk så kom det frem under fremvisningen af Quantum of the Seas hvor en række journalister og krydstogt bureauer har været samlet for at se det nye krydstogtskib og høre mere om hvilke nyheder Royal Caribbean har gået og gemt på det seneste stykke tid. Denne nyhed kommer som en stor overraskelse, og der vil nok ikke være nogen tvivl om at mange krydstogtrejsende vil se en ekstra gang på et krydstogt med Quantum of the Seas som kommer til at sætte nye standarder når det starter med at sejle inden længe.

Vi kan så spekulere i om musicalen vil flytte til Anthem of the Seas når Quantum of the Seas i foråret 2015 begynder at sejle ud fra Kina, og Anthem of the Seas begynder at sejle fra England?

Vi vil naturligvis komme med endnu en nyhed når Royal Caribbean faktisk annoncerer at We Will Rock You vil komme til Quantum of the Seas.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , , ,
En kommentar til ““We Will Rock You” kommer til Quantum of the Seas
  1. MissSea siger:

    Super nyhed! Kunne være så fedt at komme på sådan en tur. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.