Ugens nyheder – Uge 22

I denne uge kigger vi på:
– Fredericia vil fokusere mere på krydstogtskibe, og vil være næst-størst i Danmark.
– MSC Meraviglia bliver døbt om to dage. Husk at se med.
– Vi kigger på Norwegian Bliss som skal sejle til Alaska fra næste år.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 31 år. Jeg besluttede for 8 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Udgivet i Nyheder Etiket:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*