Ugens Krydstogt nyheder – Uge 23

Så er vores live stream for denne uge klar på Youtube hvis ikke du så med live.

I denne uge kigger vi på:
– Dåben af MSC Meraviglia
– Annonceringen af World-Class kyrdstogtskibene
– Krydstogt-tilbud fra tui.dk

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 31 år. Jeg besluttede for 8 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Udgivet i Nyheder Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*