Så blev MSC Sinfonia også forlænget

Så blev MSC Sinfonia også forlænget

I slutningen af sidste uge forlod MSC Sinfonia tørdokken igen, og er nu som MSC Armonia blevet forlænget med 24 meter. Dermed er det nr. 2 krydstogtskib som er blevet renoveret, og MSC Opera for tid i April, og MSC Lirica i august.

MSC Cruises Lirica ombygning 2014

Her kan du se hvor meget længere krydstogtskibene bliver.

 

Krydstogtskibene er omkring 10 år gamle, og ud over at der bliver forlænget med 24 meter, så bliver de også grundigt renoveret. Forlængelsen af skibene giver plads til 193 kahytter til passagerer, 59 kahytter til ansatte, flere nye åbne områder og ikke mindst et nyt vandland til børn kaldet ”Spray Park”.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.