Royal Caribbean løfter sløret for underholdning på Quantum of the Seas

Royal Caribbean løfter sløret for underholdning på Quantum of the Seas

Nu er der ikke længe til November 2014 hvor Quantum of the Seas lanceres, og Royal Caribbean har nu løftet sløret for nogle af de former for underholdning vi vil finde ombord.

Two70 vil være en slags lounge med plads til 450 personer hvor man kan sidde og nyde en drink, mens der vil kunne opleves højteknologisk underholdning på kæmpe skærme, som vil benyttes til en del af deres musikalske shows. Vi forventer at der vil komme flere informationer om konceptet inden længe.

Der skal ikke herske tvivl om at de bedste shows vi har oplevet har været med Royal Caribbean, og i Royal Theater vil vi kunne se frem til Mamma Mia og Sonic Odyssey som begge er musicals. Hvis niveauet ligger på højde med Hairspray som vi har set på Oasis of the Seas, så bliver det fantastisk!

Quantum of the Seas bliver det første skib i Quantum-klassen, og forventningerne er høje! Skibet bliver lidt mindre end Oasis-klassen, men vil tilsyneladende ikke blive mere kedelig af den grund. Vi vil blandt andet kunne opleve en sky-diving simulator som nok skal blive et stort hit blandt de unge og voksne, samt “the North Star” som vil være en kapsel i glas (et slags udsigtstårn om man vil), som kan hæves hele 91 meter over skibet.

Det er planen at Quantum of the Seas vil sejle i Caribien indtil juni 2015 hvor det herefter vil sejle ud fra Shanghai.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , ,
0 kommentarer til “Royal Caribbean løfter sløret for underholdning på Quantum of the Seas
2 Pings/Trackbacks til "Royal Caribbean løfter sløret for underholdning på Quantum of the Seas"
  1. […] Krydstogtskibet bliver det 3. største i Verden, og du kan her på siden læse mere om skibet og underholdningen ombord på Quantum of the Seas. Fra maj 2015 vil krydstogtskibet sejle fra Shanghai hvor det vil holde […]

  2. […] har Royal Caribbean bestilt deres fjerde Quantum-klasse krydstogtskib som er sat til levering i […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.