Royal Caribbean bestiller fjerde Quantum-klasse krydstogtskib

Royal Caribbean bestiller fjerde Quantum-klasse krydstogtskib

Nu har Royal Caribbean bestilt deres fjerde Quantum-klasse krydstogtskib som er sat til levering i 2019.

Det bliver det Tyske værft Meyer Werft som skal bygge skibet, og det giver god mening da de også har bygget de to første Quantum-klasse krydstogtskibe.

Royal Caribbean set stadig en stor stigning i antallet af rejsende, og for at imødekomme den stigende intreresse er de nød til at udvide deres flåde markant.

De to krydstogtskibe som allerede sejler er Quantum of the Seas som holder til i Shanghai, og Anthem og the Seas som vil ligge ved Bayonne, New Jersey. Det tredje skib Ovation of the Seas kommer i 2016 og vil være målrettet det Kinesiske marked.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.