RCL starter arbejdet på nyt krydstogtskib

Royal Caribbean har nu begyndt arbejdet på deres fjerde krydstogtskib i Oasis-klassen som bliver bygget i Frankrig. Krydstogtskibet vil efter planen stå færdigt i 2018 mens det tredje skib i Oasis-klassen allerede er godt undervejs, forventes at blive leveret i sommeren 2016. Det tredje krydstogtskib som endnu ikke er blevet døbt, bliver det største krydstogtskib i Verden da det bliver både et par meter længere og bredere end de to første krydstogtskibe i klassen, Oasis of The Seas og Allure of The Seas.

Oasis-klassen tog alle med storm tilbage i 2009 da Oasis of The Seas som det første skib stod færdigt, med dets delte superstruktur og en opdeling i 7 forskellige kvarterer ombord. Royal Caribbean lover at der i de kommende måneder vil komme flere informationer om de to nye krydstogtskibe som er under opbygning.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 31 år. Jeg besluttede for 8 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.