Quantum of the Seas flyder nu

Quantum of the Seas flyder nu

Royal Caribbean’s nyeste krydstogtskib Quantum of the Seas er nu sejlet ud fra det tyske værft Meyer Werft som ligger på grænsen til Holland. De blev dog en smule forsinkede på grund af det dårlige vejr vi har haft på det sidste, og selvom det hele blev udskudt en uge, så er det ny lykkes.

Nu skal de så i gang med at teste fremdriftsystemerne og stabiliteten af skibet hvilket vil tage nogle uger. Midt i september bliver Quantum of the Seas så ført ned af floden EMS, og ud i Nordsøen. Krydstogtskibet bliver det 3. største i Verden, og du kan her på siden læse mere om skibet og underholdningen ombord på Quantum of the Seas. Fra maj 2015 vil krydstogtskibet sejle fra Shanghai hvor det vil holde til.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.