Quantum of the Seas’ 10 hemmeligheder

Quantum of the Seas’ 10 hemmeligheder

Til et show i går aftes blev Quantum of the Seas’ teknologiske funktionaliteter præsenteret, og vi hat talt intet mindre end ti hemmeligheder som er blevet afsløret i løbet af showet. Quantum of the Seas bliver mest højteknologiske krydstogt nogensinde, og det er tydeligt at Royal Caribbean vil være sikre på at skabe et moderne krydstogtskib som bliver ved med at være det i mange år fremad.

Quantum of the Seas får et “smart kuffert” system som gør det muligt for gæster at spore deres kuffert lige fra den bliver checket ind i terminalen, og til den står ved kahytten. Du vil ved hjælp af enten en app, eller touchskærme rundt omkring på skibet kunne se hvor langt din kuffert er kommet, og derfor slippe for bekymringen om hvor langt den er kommet i systemet.

Det vil også blive endnu nemmere for gæster at komme ombord på Quantum of the Seas da man vil kunne indsende sit eget billede på deres hjemmeside når man checker ind online, og Royal Caribbean siger at check-in vil forventes kun at tage omkring 10 minutter.

Der vil være en klar forbedring af Internetforbindelsen på Quantum of the Seas, og det siges at forbindelsen til dette éne skib er bedre end forbindelserne til resten af Verdens krydstogtskibe samlet! Det betyder at det vil være muligt at benytte Skype, Facetime og se Netflix film mens du er på krydstogt! Samtidig har de udviklet en ny app som gør det muligt at booke shows, restaurant-besøg og ture i land direkte i appen mens du er ombord, lidt som vi kender det fra TV systemet på Oasis of the Seas. Du har derfor mulighed for i højere grad at kunne tilpasse dit krydstogt og få oplevet mere.

Quantum of the Seas app

Her et billede af deres apps hvor man kan se sit program og booke aktiviteter.

Royal Caribbean ved godt at det også gælder om at motivere deres ansatte, og skabe en god stemning ombord, og derfor har de besluttet at give en tablet til samtlige 40.000 ansatte på deres krydstogtskibe. Det er uden tvivl en stor gave til deres medarbejdere, men om det gør en forskel med tilfredsheden ombord må vi vente med at se, men der plejer ikke at være noget galt med servicen ombord som det er nu, og kan det blive endnu bedre, så er det naturligvis bare dejligt.

Bagerst på Quantum of the Seas vil der være en stor bar som hedder “Two70 bar” på grund af den 270 grader udsigt der er ud over vandet gennem det store glasparti. Det som dog gør baren til noget helt særligt er en række robotarme med kæmpe TV som kan bruges til forskellige shows, og hele det kæmpe glasparti kan blive til én stor skærm hvor der kan vises forskellige film som kan give illusionen af at sidde på fx en græsmark, eller i et gammelt Engelsk hus. Baren er dog ikke færdig endnu, og vi må derfor vente lidt endnu med at se hvordan det rent faktisk kommer til at se ud i virkeligheden.

Quantum of The Seas - Two70

Her et billede fra Two70 baren midt i et show.

Indendørs Kahytter som ikke har udsigt over vandet (90 % har), vil have en kæmpe fladskærm på indervæggen, og den vil give et fiktivt vindue hvor man kan kigge ud over vandet, som det ville have set ud hvis der havde været et rigtigt vindue. Da det er et kamera på ydersiden af skibet som optager, så vil det være præcis som at have et rigtigt vindue, og angiveligt så skulle det fungere rigtig godt selvom det lyder lidt specielt. Vi må vente og høre hvad de første gæster syntes om det når de kommer ombord.

(Photo: Tim Aylen)

I de indvendige kahytter er der en stor skærm som får det til at virke som om at man har et vindue.

For at det ikke skal være løgn så vil krydstogtskibet også have 3 robotbartendere som vil kunne lave drinks på bestilling. Til at starte med vil udvalget være begrænset til de mest almindelige drinks indtil de er blevet “dygtige” nok til de mere avancerede drinks. Robotbartenderne ser lidt ud som dem man ser producere biler, så der er ikke tage om en robot som prøver at ligne et menneske.

Northstar (Nordstjernen) sidder på toppen af Quantum of the Seas, og vil kunne hejses op, og give en fantastisk udsigt over skibet, og til lands vil man kunne se meget langt da den er godt 90 meter over havniveau. Det forventes ikke at der vil være den store kø til attraktionen da der er så meget andet at lave på skibet, så på en uges krydstogt bør alle kunne nå at prøve.

Quantum of The Seas - Northstar

Northstar kan køres op så man får en fantastisk udsigt.

SeaPlex er et område ombord hvor du kan køre i radiobiler, spille basketball, eller stå på rulleskøjter. En DJ kan stå på en robotplatform over gulvet og spille, og dermed give en god stemning på stedet.

Quantum of The Seas - Plex

I SeaPlex kan du blandt andet prøve radiobiler og spille basketball.

Quantum of the Seas vil også være meget energivenligt end Oasis of the Seas, og der er brugt meget tid på at udtænke nye måder at være mere energivenlig på, og fx så vil skibet sende små bobler ud på bunden af skibet, og dermed lade skibet “sejle på luftboblerne” hvilket giver mindre vandmodstand, og derfor et lavere brændstofforbrug. Næsten al belysning sker også ved hjælp af LED pærer som er mere energivenlige, og som ikke udsender nær så meget varme som de gammeldags pærer. Mindre varme betyder et mindre behov for køling ombord, så aircondition-anlægget bruger derfor også mindre strøm.

Quantum of the Seas - Oversigt

Her en oversigt over Quantum of The Seas. Klik for at se i stort format.

Alt i alt, en række spændende nyheder, og Royal Caribbean har været gode til at holde mange af tingene hemmelige indtil nu. Vi glæder os naturligvis til at se skibet færdigt, og kunne bringe rigtige billeder af de forskellige seværdigheder ombord, for lige i øjeblikket er næsten alle billede computeranimerede.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , , , , ,
2 kommentarer til “Quantum of the Seas’ 10 hemmeligheder
 1. MissSea siger:

  Den der robotbartender vil jeg gerne prøve! Hvor sejler skibet og hvad koster det?

  • Anqders siger:

   Hej MissSea

   Fra november sejler det ud fra Cape Liberty, New Jersey indtil maj hvor det begynder at sejle ved Kina i stedet for. Mens det sejler ud fra USA koster det omkring 10.000 kr. per person. (Dertil kommer naturligvis fly og transfer).

   I starten af det nye år kommer Anthem of the Seas, og det skal efter planen sejle ud fra Southampton, England. Her er priserne ca. de samme, men til gengæld koster fly ikke nær så meget. 🙂

2 Pings/Trackbacks til "Quantum of the Seas’ 10 hemmeligheder"
 1. […] har i dag annonceret at deres koncept ”Dynamic Dining” ikke bare vil være at finde på Quantum of The Seas og Anthem of the Seas, men også på Oasis of the Seas når hun snart skal […]

 2. […] arbejdet med skibet på Meyer Werft i Tyskland som skal stå færdig i efteråret 2016. Som med Quantum of the Seas og Anthem of the Seas vil det være på 167.800 tons og have plads til 4.180 […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.