Kontakt os

Vi tager selv professionelle billeder når vi er ombord på et krydstogtskib.
Vi tager selv professionelle billeder når vi er ombord på et krydstogtskib.

Må vi hjælpe dig med at blive opdaget?

Reklamer på CruiseHelper.dk er en nem og smart måde at få flere kunder på. Vi kan finde ud af alt som kan gavne begge parter. Vi elsker at rejse, og det involverer en række udgifter, så hvis vi kan få lidt hjælp til at opleve nye rejsebureauer, krydstogtselskaber, udflugter, lande, havne og så videre, så kan vi bagefter skrive om det her på siden, og dermed hjælpe andre med at opdage nye muligheder.

Bannerreklamer og tekster:

Vi kan have jeres bannerreklame et givent sted på siden, og så længe det falder naturligt ind i sidens layout så kan vi klare det meste. Vi har også mulighed for at tilføje relevante artikler her på siden som kan være til gavn for vores besøgende. Kontakt os for at høre mere.

Vores “Rejsebureau – program”:

Vi har naturligvis ikke prøvet samtlige rejsebureauer i Danmark, og derfor har vi lavet dette program som giver jer mulighed for at få fremvist jeres firma på vores “Rejsebureauer” side.

 • Oprettelse på listen med firmalogo, link til hjemmeside, og op til 100 tegns tekst.
 • En god måde at få fange folks opmærksomhed på. Smart for mindre selskaber som folk måske ikke kender, eller for større selskaber som først for nylig er begyndt at sælge krydstogtrejser.

Sådan kontakter du os:

Du kan skrive til os døgnet rundt på kontakt@cruisehelper.dk og så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.

11 Comments on “Kontakt os

 1. Jeg har købt en billet til costa favolosa. Og den Person rejser med drikker ikke. Så det kunne ikke svare sig at købe en spirituspakke, hvor der var vin og øl med i prisen. Da det vil betyde at vi begge to skulle have den.
  Kan man købe en all inclusive pakke til en person ombord på skibet. Eller har du andre gode ideer til hvordan man får til den bedste pris?

  Jeg håber du har mulighed for at svare på min mail, og tak for en god side.

  Med venlig hilsen
  Ronnie

  • Hej Ronnie

   Selvom man ikke drikker alkohol kan man jo godt nyde en drikkepakke synes jeg, for typisk kan du jo også få mange lækre drinks uden alkohol som jo faktisk kan være lige så dyre for dem at lave. ..Men som Lars nævner, så gælder en drikkepakke for hele kahytten.

 2. Hej Ronnie,
  Alle selskaber sælger kun disse drikkevare pakker til ALLE i samme kahyt, dvs du skal købe 2 pakker, så efter mit umiddelbare indtryk vil det være for dyrt for dig at købe drikkevarer pakke

 3. Hejsa
  Vi har booket tur på Seaside til februar
  Med 2 børn på 2 og 9.vi glæder os meget og har ikke prøvet det før
  Men kan se du ikke skriver så godt om MSC

  • Hej Jeanette, MSC Cruises er et rigtig godt selskab at starte med synes jeg, for du får rigtig meget værdi for pengene (særligt når i har 2 børn). 🙂 De har også løftet deres service meget de sidste par år (dog også priserne), men jeg ville ikke være nervøs for en tur med Seaside som er et nyt og lækkert skib! Det er dog et Italiensk selskab, og de tager ikke tingene helt så tungt som os danskere, så mit bedste råd er nok at huske at sige “pyt” når der er noget som ikke lige spiller, og så sørg for at nyde de gode ting ved krydstogtet. Vi har haft meget sjov ud af at “grine” af deres små-fejl. 🙂 Jeg er sikker på at i nok skal få en god tur!

  • Hej Eli
   Der er lidt gang i den endnu, men jeg har desværre ikke haft tid til meget andet end at holde gang i siden det sidste års tid. Jeg håber at få mere tid igen på et tidspunkt så der kan komme gang i nyhedsflowet igen. 🙂

 4. Tak for et hurtig svar rigtig, gode indlæg vi har været afsted 3 gange og det bliver ikke de sidste

 5. Jeg var engang på en liste hvor man, hvis man var hurtig kunne få en rundvisning med spisning på nogle af de krydstogtsskibe der ligger til i københavn, men alle de kommentarer og notater jeg har set er tilbage fra 2015/2017, er det ikke noget man kan mere og findes der stadig en liste man kan komme på, så man ved hvornår de forskellige skibe kommer til københavn? hvis der er vil jeg rigtig gerne med på den liste. tak

  • Hej Yvonne

   Jeg har desværre ikke haft tid til at vedligeholde siden de seneste år pga. familieforøgelse, men jeg tror du skal prøve at holde øje med fx Mycruise.dk på Facebook og deres nyhedsbrev. De har normalt hvert år rundvisning på forskellige skibe i København. 🙂

 6. Now You Can Create beautiful, natural sounding Voice-overs – Add Pauses, Inflections and Tone – Make Listeners believe it’s a real human talking. Don’t take our word for it, hear a free demo now. Write a reply here: katesepage@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.