Kontakt os

Vi tager selv professionelle billeder når vi er ombord på et krydstogtskib.

Vi tager selv professionelle billeder når vi er ombord på et krydstogtskib.

Må vi hjælpe dig med at blive opdaget?

Reklamer på CruiseHelper.dk er en nem og smart måde at få flere kunder på. Vi kan finde ud af alt som kan gavne begge parter. Vi elsker at rejse, og det involverer en række udgifter, så hvis vi kan få lidt hjælp til at opleve nye rejsebureauer, krydstogtselskaber, udflugter, lande, havne og så videre, så kan vi bagefter skrive om det her på siden, og dermed hjælpe andre med at opdage nye muligheder.

Bannerreklamer og tekster:

Vi kan have jeres bannerreklame et givent sted på siden, og så længe det falder naturligt ind i sidens layout så kan vi klare det meste. Vi har også mulighed for at tilføje relevante artikler her på siden som kan være til gavn for vores besøgende. Kontakt os for at høre mere.

Vores “Rejsebureau – program”:

Vi har naturligvis ikke prøvet samtlige rejsebureauer i Danmark, og derfor har vi lavet dette program som giver jer mulighed for at få fremvist jeres firma på vores “Rejsebureauer” side.

 • Oprettelse på listen med firmalogo, link til hjemmeside, og op til 100 tegns tekst.
 • En god måde at få fange folks opmærksomhed på. Smart for mindre selskaber som folk måske ikke kender, eller for større selskaber som først for nylig er begyndt at sælge krydstogtrejser.

Sådan kontakter du os:

Du kan skrive til os døgnet rundt på kontakt@cruisehelper.dk og så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.

3 kommentarer til “Kontakt os
 1. Ronnie siger:

  Jeg har købt en billet til costa favolosa. Og den Person rejser med drikker ikke. Så det kunne ikke svare sig at købe en spirituspakke, hvor der var vin og øl med i prisen. Da det vil betyde at vi begge to skulle have den.
  Kan man købe en all inclusive pakke til en person ombord på skibet. Eller har du andre gode ideer til hvordan man får til den bedste pris?

  Jeg håber du har mulighed for at svare på min mail, og tak for en god side.

  Med venlig hilsen
  Ronnie

 2. Lars Bomgaard siger:

  Hej Ronnie,
  Alle selskaber sælger kun disse drikkevare pakker til ALLE i samme kahyt, dvs du skal købe 2 pakker, så efter mit umiddelbare indtryk vil det være for dyrt for dig at købe drikkevarer pakke

 3. Jeanette siger:

  Hejsa
  Vi har booket tur på Seaside til februar
  Med 2 børn på 2 og 9.vi glæder os meget og har ikke prøvet det før
  Men kan se du ikke skriver så godt om MSC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*