Om CruiseHelper.dk

Hvem er vi?

Anders NielsenJeg hedder Anders Nielsen, og er 31 år. Jeg besluttede for 6 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg er født og opvokset i Nordjylland, og har derfor en naturlig jysk tilgang til livet, og en Italiener vil uden tvivl syntes at jeg er frygtelig kedelig. Omvendt falder jeg ikke for flotte ord som “i stil med broadway shows”, og er ikke bange for at sige min mening hvis det så blot viser sig at være 3 akrobater som laver gymnastik på scenen.

Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år. Min hustru bidrager også med indholdet på siden, og hjælper mig med de ting som en mand ikke ser eller tænker på. Engang da vi var på krydstogt udtalte hun midt under et show “Se, sangerens højhælede er to numre for store”, og det var sandt hun lignede et barn som havde lånt sine mors sko og klædt sig ud. Det sagde en hel del om krydstogtselskabet og dets indkøb til kunsterne, og var ikke noget jeg havde opdaget selv.

Hvorfor har i denne side?

Logo Tekst underDe seneste år er krydstogter gået fra at være noget “de gamle” gjorde, og til at være noget for folk i alle aldre. I USA er man ved at have fået øjnene op for det, men her i Europa er det ikke gået så hurtigt. Da vi må siges at tilhøre den unge målgruppe, så virkede det naturligt at vi begyndte at fortælle folk om vores gode oplevelser når vi har været på krydstogt, og det viste sig hurtigt at vores venner har fundet det meget
interessant. Vi har dog haft utrolig svært ved selv at finde oplysninger om krydstogter på Dansk, og rejsebureauerne virker mest til at holde sig til det de får gennem pressemeddelelser og lign. Derfor har vi lavet denne side hvor vi går i dybden med tingene, og gerne svarer på spørgsmål fra besøgende. Det der gør os til noget “særligt” er at vi rent faktisk har oplevet det vi skriver om, og ikke vil sælge “for enhver pris” og love guld og grønne skove for at få en handel i hus. Vi sælger ikke rejser, og det gør os til en af de få Danske sider som skriver om krydstogter uden at sælge dem!

De næste par år vil gå med at bygge siden op, og se om der kan laves et bæredygtigt koncept ud af dette på et tidspunkt, som det er set i udlandet. Krydstogter er bestemt et marked i vækst, og så er spændt på at se hvor det bevæger sig henad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.