Norwegian Cruise Line (NCL) forbyder rygning på balkoner

Norwegian Cruise Line (NCL) forbyder rygning på balkoner

Fra november 2014 vil det ikke længere være tilladt at ryge på balkonen når du sejler med NCL, og dermed følger de nu også den nye trend hvor rygning ombord lidt efter lidt begrændses. Det er dog stadig tilladt at ryge udenfor på de åbne dæk i den ene side af skibet. Derudover vil der i casinoet også blive sat begrænsninger op i form af rygeområder.
For dem som ryger kan det naturligvis føles voldsomt, men når man ser på den udvikling der er inden for krydstogtindustrien hvor flere unge mennesker og familier med børn i højere grad er med, så kan det være en god nyhed.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: ,
4 kommentarer til “Norwegian Cruise Line (NCL) forbyder rygning på balkoner
 1. Niels siger:

  Syntes det er en god ide. Det lugter altså en del når man har en storryger ved siden af.

 2. Pia siger:

  Jeg synes ikke det er en god ide at man forbyder rygning på alle balkoner. Den ene side af skibet kan være til rygere og den anden til ikke ryger. Hvorfor diskriminere rygerne, vi skal vel alle have lov til at nyde en cruise. En del af en afslappende ferie er vel at man ikke skal stresse og det kan hurtigt blive sådan, hvis man som ryger ikke kan sove og vil have en cigaret,så skal iklæde sig tøj og finde rygeområde på et stort skib. Jeg har nydt på vores ture at kæresten og jeg bare kunne være os selv ind i mellem, med et glas vin og en cigaret og kigge ud over vandet fra vores balkon. For os er cruise = afslapning, at kunne være os selv ind i mellem. Det er vigtig for mig at kunne trække mig tilbage og ikke altid være social og med på en “trend”. For os betyder det at cruise ikke vil være det åbenlyse valg for os fremover.

 3. Pia siger:

  Anqders. Jeg skal da love for at der bliver sat fokus på “jer unge” og “familier med børn”. Det er jeg om nogen stor fortaler for og synes det er dejligt med unge og børn, men så når det er sagt, hvor er så forståelsen for rygerne. Er målet at vi ikke skal nyde en cruise? eller for den sags skyld “aldrig” tage på krydstogt mere. Hvor vil du hen med det. At der bliver et rygerskib og et ikke rygerskib? eller ?????? Hvem skal egentlig have lov til at være på sådan et skib, spørger jeg bare. For mig lyder det som om at unge og børn skal have lov, men ikke middelaldrende, ældre og gamle og så skal rygerne fuldstændigt udelukkes. Hvor sætter vi grænsen? Er du for tyk eller tynd er du hvid eller sort, smuk eller grim, spiser du slik eller ikke slik. Hvad er sundt og hvad er usundt ect ect ??? Jeg spørger bare. Vi skal vel alle have lov til at være her?

  • Anqders siger:

   Hej Pia

   Det er en spændende debat som er i gang for tiden hvad angår rygning, og din pointe er tydelig og forståelig. Jeg har personligt ikke taget stilling til om hvorvidt rygning på krydstogtskibe skal begrænses eller ej, jeg konstaterer blot at krydstogtbranchen arbejder i denne retning. Rygere har jo i virkeligheden mange steder oplevet at få begrænset mulighederne for rygning i offentligt rum, som fx på barer og cafeer de seneste år. Man må vel dog antage at det er et spørgsmål og udbud og efterspørgsel hvad angår muligheder for rygning på krydstogtskibe. Hvis et selskab kan se en forretning i at have gode forhold til rygere, så kommer det nok. 🙂 Der må vel også være flere selskaber som stadig har en rygepolitik der lever op til dine forventninger om at alle skal have lov til at være her? NCL henvender sig jo netop særligt til unge familier, så det er vel ikke det store “tab” så at sige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.