MSC Cruises starter med krydstogter fra Cuba

Skibet MSC Opera foretager totalt 16 én uges krydstogter fra Cuba i løbet af vintersæsonen 2015-2016 med start i hovedstaden Havana. Gæsterne starter turen med at tilbringe to nætter i Havana så der er tid til at udforske byen med sin fantastiske arkitektur, historie og vibrerende mambo og salsa rytmer.

Fra Havana går krydstogtet derefter til Montego Bay på Jamaica, videre til George Town Cayman Islands og Cozumel i Mexico og er afslutningsvis tilbage i Havana på ottende dagen.

Vi har de senere år mærket en større og større interesse for krydstogter i vest, og er derfor glade for at kunne udvide vores udbud af krydstogter i Caribien med udgangspunkt ien så spændende destination som Cuba, siger Claes Tamm, Direktør for MSC Cruises i Skandinavien.

Det første krydstogt fra Cuba afgår tirsdag 22. december. Prisen for en uges krydstogt inklusiv helpension starter ved kr 3 569 pr. person i indvendig kahyt.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.