MSC Cruises gør klar til fremtiden

MSC Cruises gør klar til fremtiden

I slutningen af næste måned gør MSC Cruises klar til at ombygge 4 krydstogtskibe fra deres Lirica klasse til en samlet pris på ca. 1,5 milliarder kr. Ombygningen vil være færdig i 2015, og der er tale om MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Sinfonia og MSC Opera som vil få nye spændende former for underholdning, teknologiske forbedringer, udvidede forretninger, og op til 200 nye kahytter per skib.

Krydstogtskibene vil få en helt ny vandpark for de små med vandkanoner og det hele. Butikkerne vil alle sammen blive renoveret og større end tidligere, og der vil komme en helt ny butik med parfumer fra ledende mærker som Dior, Lancôme og Dolce & Gabbana.

”Når vores fire Lirica klasse skibe vender tilbage efter sammenlagt 38 uger i tørdok, vil de være helt nye skibe med yderligere muligheder og komfort for vores rejsende, hvilket tillader dem at nå sofistikerede og raffinerede destinationer Verden over”. Udtaler MSC Cruises’ CEO Gianni Onorato.

Program:

 • MSC Armonia (2004): 31 August til 17 November 2014
 • MSC Sinfonia (2005): 12 Januar til 16 Marts 2015
 • MSC Opera (2004): 2 Maj til 4 Juli 2015
 • MSC Lirica (2003): 31 August til 9 November 2015
MSC Cruises Lirica ombygning 2014

Her et før og efter billede af Lirica-klassen.

De fire Lirica-klasse krydstogtskibe blev bygget mellem 2003 og 2005, og er i øjeblikket 251 meter lange, og har plads til 2.069 passagerer. Efter ombygningen vil skibene være 275 meter lange, og havde plads til 2.680 passagerer. Desuden vil der være 59 nye kahytter til de ansatte. Som det kan ses på vores tegning, så er det en midtersektion på 24 meter som sættes i for at forlænge skibet, og det kommer helt sikkert til gavn for passagererne når skibet ikke er fuldt belagt.

Opdatering:

Så er de gået i gang med ombygningen, og du kan se et billede på deres Twitter profil nedenfor. Spændende projekt, og vi ser frem til at se det færdige resultat.

— Dave Monk (@shipmonk) 11. september 2014

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , , , , , , ,
2 kommentarer til “MSC Cruises gør klar til fremtiden
 1. MissSea siger:

  Bliver det ikke lidt presset med så mange mennesker på skibet? Selvom de laver det lidt længere, så bliver resten af skibet jo ikke større.. De ville jo lave et børne-pool område på den nye del, men der vil så være 600 flere passagerer om det samme antal eksisterende pools.

  • Anqders siger:

   jeg tror at du har ret i at det bliver ret presset på de ture hvor skibet er fuldt booket. Sidst vi var med MSC Orchestra som også har fået lavet flere sengepladser var der ret overfyldt. ..Men på de ture hvor der kun er 70-80 % fyldt så fungerer det sikkert meget godt.

   Jeg glæder mig til at se anmeldelser efter at det er bygget om. 🙂

2 Pings/Trackbacks til "MSC Cruises gør klar til fremtiden"
 1. […] har nu lanceret MSC Armonia igen efter at skibet er blevet forlænget som vi har skrevet flere nyheder om her på siden. Der vil fremover blive plads til endnu flere passagerer, og der er også kommet en “Spray […]

 2. […] som fx MSC Orchestra, MSC Armonia, MSC Lirica og endda Oasis of the Seas er alle blevet renoveret, og har i den forbindelse fået […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.