MSC Cruises bestiller nye skibe

MSC Cruises bestiller nye skibe

MSC Cruises har nu annonceret at de køber yderligere to skibe i “World Class” serien, og de vil blive leveret i 2025 og 2027.
De vil blive nogle af de største krydstogtskibe som holder til i Europa, og faktisk så er det første skib i denne klasse allerede ved at blive bygget nu, og vil blive leveret i 2022.

Der vil være plads til op mod 6761 gæster, og 2139 ansatte. Skibene vil være 333 meter lange, 47 meter brede, og 68 meter høje.
Desuden vil de benytte LNG som brændstof (er den flydende form af naturgas). Det betyder at de vil være mere miljøvenlige og samtidig billigere at tanke op for MSC Cruises.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.