MSC Armonia sejler nu igen

MSC Armonia sejler nu igen

MSC Cruises har nu lanceret MSC Armonia igen efter at skibet er blevet forlænget som vi har skrevet flere nyheder om her på siden. Der vil fremover blive plads til endnu flere passagerer, og der er også kommet en “Spray Park” som er et lille vand-legeland for de små børn. MSC Armonia sejler nu omkring Grand Canaria hvor priserne allerede starter ved 5.500 kr. for fly og cruise.

Vi håber at kunne finde nogle gæster som har været med, og som kan fortælle mere om oplevelsen af de nye forbedringer MSC Cruises har foretaget lige så snart de kommer hjem fra deres krydstogt.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 31 år. Jeg besluttede for 8 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.