Krydstogt nyheder efteråret 2017

Krydstogt nyheder efteråret 2017

Der har været meget stille hvad angår store nyheder fra krydstogtselskaberne i sommerferie-perioden, men nu begynder der at ske noget igen, og vi har derfor taget et kig på hvad der er sket siden i sommers, og hvad vi kan se frem til i næste krydstogt-sæson.

Generelt har det store emne i år været orkanerne i Caribien, som ødelagde mange af de flotte byer/øer, og dermed betød at mange krydstogter enten blev aflyst eller fik en anden rute. Det virker dog til at krydstogtselskaberne har været gode til at håndtere det hele, og har prøvet at gøre det bedste de kunne for kunderne. Nu er krydstogtselskaberne også begyndt at sejle på de normale ruter igen, og er generelt “back in business”.

Royal Caribbean:
Ombord på “Symphony of the Seas” som bliver det 4. skib i Oasis klassen vil der sker flere nye ting, og der vil fx være en ny type suite kahytter for familier hvor der vil være egen rutsjebane! Herudover vil “The Boardwalk” også blive opdateret med flere nye seværdigheder, og få en sportsbar i fuld længde med over 30 fladskærme som viser forskellige sportsbegivenheder. RCL håber selv på at det bliver “den bedste sportsbar i Verden”, men mindre kan sikkert også gøre det. Ud over deres fantastiske show “Hairspray” vil de også vise et nyt show i deres teater kaldet “Flight” som er en historisk satire om udviklingen inden for flyhistorien.

MSC Cruises:
MSC Cruises har fået opdateret deres booking system på hjemmesiden, og det er nu muligt at se korrekte priser hos dem. Tidligere har en familie med børn altid skulle kontakte enten MSC eller rejseselskab for at få oplyst om der var flere 3-4 mands kahytter tilbage, men nu er det muligt at se direkte på hjemmesiden hvilket er perfekt for os med børn.

Carnival Cruises:
Næste år lancerer Carnival Cruises deres nyeste krydstogtskib “Carnival Horizon”, og de har netop annonceret at der vil være et nyt spisested at finde på krydstogtskibet kaldet “Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse Brewhouse”. I bund og grund vil du her kunne få røget bøf/kylling med fx mac and cheese som tilbehør, og der vil være 5 forskellige slags øl som passer til hver af de forskellige menuer. Ølene er desuden nogle de selv brygger ombord. Vi skal selv med når skibet bliver lanceret i Europa, og vil naturligvis følge op med anmeldelser m.m. når vi kommer hjem igen et par uger senere.

Costa Cruises:
Costa Cruises’ kommende krydstogtskib “Costa Smeralda” er nu ved at blive bygget, og vil være deres første krydstogtskib som bliver drevet af LNG (gas). Skibet bliver bygget i Finland og vil være færdigt i oktober 2019 og havde plads til 6.600 gæster. Krydstogtskibet vil sejle i det vestlige middelhav, og det bliver muligt at booke rejser med det i starten af 2018.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.