Holland America udgiver video af kommende krydstogtskib

Holland America udgiver video af kommende krydstogtskib

Efter lang ventetid har Holland America endelig frigivet en video af deres kommende krydstogtskib Koningsdam, som vi har nævnt tidligere her på siden.

Videoen som kan ses her, viser mange af skibets “offentlige” områder, og fra videoen kan du også udforske krydstogtskibet gennem deres interaktive dæk-planer.

Skibet lanceres i februar 2016, og vil blive selskabets største krydstogtskib, og det første i denne klasse.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.