Harmony of the Seas – verdens største krydstogtskib kommer til Middelhavet

Spies fortsætter med at tage spektakulære skibe med i sit krydstogtprogram. Det seneste i rækken er Harmony of the Seas, som, når det sættes i trafik til april næste år, bliver det største passagerskib, som nogensinde har sejlet på verdenshavene. Det får plads til 5.479 passagerer og 2.394 besætningsmedlemmer. Harmony of the Seas kommer til at sejle i Middelhavet til sommer, og allerede nu er der flere krydstogter til salg på spies.dk.

Vi har i forvejen to af verdens største skibe i vores program. Og nu kan vi også byde velkommen ombord til et endnu mere spektakulært skib, som bliver endnu større. Intet er overladt til tilfældighederne ombord på Harmony of the Seas, og det er noget helt specielt at opleve nogle af Middelhavets mange perler kombineret med livet ombord på dette gigantiske skib, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Harmony of the Seas Central ParkHarmony of the Seas er et moderne skib, som tilbyder det meste og lidt til. Præcis som ombord på sine forgængere, Oasis of the Seas og Allure of the Seas, finder du ombord på dette skib et stort udvalg af såvel aktiviteter og shopping som barer, caféer og restauranter. Udover buffetrestauranten og den klassiske burgerrestaurant Johnny Rockets findes der utallige a la carte-restauranter at vælge mellem, bl.a. en restaurant med fokus på sæsonens råvarer under sloganet “farm to ship”.

Ombord findes der desuden træningsmuligheder, spa, et antal poolområder, tre forskellige vandrutsjebaner samt spektakulær underholdning, børneklubber og skøjteshows på is. Skibets kahytter er moderne indrettet med gennemtænkt bagageopbevaring for at maksimere pladsen.

På Harmony of the Seas er der fokus på teknikken. På Bionic Bar kan du f.eks. opleve, at det er robotter, der blander drinksene. Et elektronisk armbånd anvendes ved betaling og for at låse kahytsdøren op. Ombord findes også WOOM højhastighedsinternet.

Spies’ krydstogter med Harmony of the Seas i Middelhavet i sommeren 2016 sælges i samarbejde med Royal Caribbean International. Krydstogterne er med syv overnatninger, fly og en hotelovernatning og udgår fra Barcelona eller Rom fra juni 2016. I løbet af krydstogterne lægger skibet til på Mallorca, i Marseille, i Napoli og i La Spezia, og der bliver ophold i afrejsehavnene. I løbet af krydstogtet har man desuden en dag på havet.

Priseksempel
En krydstogtpakke på 9 dage på ruten Palma, Marseille, Rom og Napoli med Harmony of the Seas med afrejse den 19. juni 2016 fra Københavns Lufthavn, fly t/r til Barcelona, en hotelovernatning i Barcelona, 7 nætter ombord og ophold i en delt indvendig kahyt inkl. helpension og drikkepenge koster fra kr. 12.368,- pr. person.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.