Harmony of the Seas nyheder

Siden nyheden om at Harmony of the Seas blev navnet på det næste krydstogtskib i Oasis-klassen, har Royal Caribbean nu frigivet en række informationer om hvad vi kommer til at se af nyheder ombord på Harmony of the Seas.

Harmony of the Seas er sat til at blive lanceret i april 2016, og vil fortsætte stilen fra de tidligere krydstogtskibe i Oasis-klassen. I forhold til fx Oasis of the Seas så vil der være 3 vandrutsjebaner som hænger ud over Central park 10 etager længere nede, og en af dem vil have en “champange skål” hvor man snurrer rundt i inden turen slutter.

Krydstogtskibet vil også have en ny bar med navnet “Bionic Bar” i gågaden “Royal Promenade”. Bionic Bar findes i øjeblikket ombord på Quantum of the Seas, og har en robot bartender som kan lave mange forskellige cocktails mens den banser. Desuden vil gæster ombord på Harmony of the Seas kunne benytte RFID teknologien med Royal WOWBands, som er et armbånd som giver adgang til ens værelse og som også kan bruges når der skal købes drikkevarer m.m.

Harmony of the Seas Central Park

Vandrutsjebaner ombord på Harmony of the Seas

Som med hendes søstre så vil Harmony også have en af de hurtigste Internetforbindelser til søs som kan bruges til at se film online, lave Skype opkald, og dele billeder på sociale medier.

Mens Oasis og Allure tidligere har haft de største værelser i RCL flåden, så bliver de endnu større ombord på Harmony, og alle indvendige kahytter vil have en “virtual balkon”. Rejsende som rejser alene vil have mulighed for studio værelser som passer perfekt til én person.

Harmony of the Seas vil have 16 dæk, være på 227.000 gross tonnage, have plads til 5.479 gæster og 2.747 værelser. Stilen i Oasis-klassen bliver fulgt og de nye “nabolag” vil stadig eksistere. (Central Park, Boardwalk, the Royal Promenade, Pool og Sports Zone, Vitality at Sea Spa og Fitness Center, Entertainment Place og Youth Zone.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.