Top 10, hvorfor skal jeg på et krydstogt?

Oasis of The Seas Gågade 2
Gågade med shopping og mad på Oasis of The Seas.

Top 10 gode grunde til at jeg skal tage på et krydstogt

Her har du 10 gode grunde til at du bør tage på et krydstogt, og du kan naturligvis bruge dem til at overtale dig selv eller andre med. Hvis du allerede har været på et krydstogt, men syntes her mangler nogle flere gode grunde, så er du velkommen til at skrive i kommentarer og hjælpe andre.

  1. Krydstogtskibe kommer i alle former og størrelser. Du kan nemt finde noget som passer lige netop til dig.
  2. Du får meget for pengene forbi det meste er betalt som en del af billetten.
  3. Du kan se flere forskellige destinationer, og stadig kun pakke kufferten ud én gang.
  4. Et krydstogtskib er et trygt sted at være, og en god base at vende hjem til selvom destinationen du besøger måske ikke virker helt tryg. (fx, Rusland, Polen, Israel osv.)
  5. Masser af aktiviteter lige omkring hjørnet. Det tager 5 minutter at gå til restauranten, 3 minutter til den hyggelige bar, 7 minutter til den store spa. Alt er tæt på.
  6. Det er socialt at tage på krydstogt. Du kan møde nye mennesker i restauranten, baren, casinoet, og nyde de forskellige kulturer du oplever ombord. Sikke en Italiener kan larme, men hold da op han ser ud til at have det sjovt og hygge sig.
  7. Det er nemt at planlægge. Du skal ikke sidde og booke 7 forskellige hoteller, og til at kigge dig om efter udflugter når du kommer frem. På et krydstogt kan du booke det hele i en samlet pakke, og så ikke tænke mere over det.
  8. Planlæg en ferie til steder som du ellers aldrig ville være kommet til. Se byer som er spændende, men som kun tager én dag at se. Oplev fx små Græske byer og den lokale stemning, som du ellers aldrig ville have besøgt.
  9. “love is in the air”. Det er da romantisk at tage på et krydstogt! Nyd solnedgangen med en drink i hånden, gå i teater sammen og nyd den gode mad i stearinlysets skær.
  10. Nyd den gode mad og forkæl dig selv. Er du normalt for nærig til at købe fem retter når du er på restaurant? Pyt, på et krydstogt er det “gratis”, og så kan du endda gå op i buffen bagefter til du skammer dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.