Protip: Lær at pakke din kuffert til cruise

Hvordan får man alt i én kuffert når man skal på krydstogt?! Det virker som en umulig opgave, og skal man også ud og flyve så går det da helt galt? Her har vi lavet en lille guide som kan hjælpe dig med at få plads til det nødvendige uden at du får stress allerede inden ferien starter!
Det virker pudselig så uoverskueligt. Den lille kuffert til alt det tøj og tilbehør som du bare ved at du får brug for undervejs.. Vi kan dog hurtigt få tyndet lidt ud hvis du tager et kig på nedenstående punkter.

Kufferter på gangen sidste aften med Costa Serena.
Kufferter på gangen sidste aften med Costa Serena. Har du set de to små kufferter til venstre? Hvordan kan de klare sig 12 dage med dem?! 🙂

• De fleste krydstogtskibe har et træningscenter, og du vil derfor gerne pakke træningssko, træningstøj og drikkedunk. Det fylder utrolig meget i din kuffert, og overvej lige en ekstra gang om det er pladsen værd når du nu skal på ferie. Du vil sikkert komme til at gå ekstra meget i land, så måske er det motion nok?

• Find ud af hvad dresscoden er for det krydstogtselskab du skal rejse med, og planlæg efter det. Hvis der kun er én gallaaften kan du så nøjes med en gallakjole? Er der to, vil du så ikke kunne leve med den samme kjole, og så måske variere med sko, tørklæde og smykker?

• Tjek vejrudsigten lige inden afrejse og pak så det passer! Der er ingen grund til at pakke en tyk trøje og tage jakke med hvis de lover 28+ grader hele ugen. Man tænker nemt ”bare lige for at være på den sikre side”, men det fylder meget i kufferten og er tungt at slæbe på.

• Sko fylder meget, så tænk over hvor mange du skal have med. Et par pæne sko til aftenerne på skibet, et par til lange traveture i land, og et par sandaler/klipklapper til poolen må kunne gøre det?

• Når du pakker toilettasken, så tænk lige over om du ikke kan lade special-shampooen stå derhjemme og benytte det som er i kahytten? Det er ofte ikke af den bedste kvalitet, men for en uge må det fint kunne gå an? Husk dog solcreme, for det er aldrig billigt at købe på ferien.

• Hav en lille taske med (både herre og dame), for det giver god mening af flere grunde. I kan have lidt ekstra med som ikke kunne være i kufferten, og når i kommer ombord kan der gå mange timer inden jeres kuffert dukker op, og så er det rart at have skiftetøj med i håndbagagen. Hvis i er nogle vandhunde, så tag badebukserne med i tasken også, og kom i boblebadet som de første ombord!

• Vær realistisk hvad angår læsestof og anden underholdning. Vil du virkelig have en tablet med på ferie når du skal slappe af? Kan du når at læse 3 bøger på 800 sider hver? Nej vej? Nøjes med det nødvendige, for du får sikkert for travlt til at læse det store alligevel.

• Der er næsten altid en tørresnor på badeværelset, og du kan købe vaskemiddel hjemmefra som også virker ved lave temperaturer. Så kan dine T-shirts/toppe klare en dag mere, og det samme med meget andet af tøjet.

Det var så 8 punkter som forhåbentlig kan hjælpe dig med at få lidt mere plads i kufferterne, og det vil jo også være dejligt hvis i kan få plads til at have lidt souvenirs med hjem. En anden ting er så at huske at få alt det nødvendige med, og det her er bestemt ikke nogen pakkeliste, så tjek derfor også vores pakkeliste som hjælper dig med at huske det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.