Harmony of the Seas er navnet på Royal Caribbean’s nye krydstogtskib

I øjeblikket florerer der rygter på Internettet om at det næste krydstogtskib i Oasis-klassen vil komme til at hedde Harmony of the Seas. Navnet skulle angiveligt være blevet nævnt under et møde på Oasis of the Seas for kort tid siden. Harmony of the Seas har Royal Caribbean allerede søgt om varemærkebeskyttelse for sidste år, så det giver god mening at det bliver det nye navn på krydstogtskibet.

Hvis det passer så bliver Harmony of the Seas det største krydstogtskib i Oasis-klassen på 227,700 Gross Tonnage, og det forventes at blive lanceret i sommeren 2016. Det vil blive ca. 360 meter langt og være godt 47 meter bredt. Her vil være plads til godt 5.400 passagerer og omkring 2.400 ansatte.

Opdatering: Det er nu bekræftet at Harmony of the Seas er det korrekte navn for det nye krydstogtskib.

Her er de seneste nyheder fra Royal Caribbean om Harmony of the Seas som bliver delt på Twitter.

 

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , ,
0 kommentarer til “Harmony of the Seas er navnet på Royal Caribbean’s nye krydstogtskib
1 Pings/Trackbacks til "Harmony of the Seas er navnet på Royal Caribbean’s nye krydstogtskib"
  1. […] nyheden om at Harmony of the Seas blev navnet på det næste krydstogtskib i Oasis-klassen, har Royal Caribbean nu frigivet en række informationer om hvad vi kommer til at se af nyheder […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.