Dynamisk Spisning kommer også til Oasis of the Seas

Dynamisk Spisning kommer også til Oasis of the Seas

Royal Caribbean har i dag annonceret at deres koncept ”Dynamic Dining” ikke bare vil være at finde på Quantum of The Seas og Anthem of the Seas, men også på Oasis of the Seas når hun snart skal opdateres.

Konceptet går ud på at der ikke længere vil være bestemte spisesteder, eller krav om formelle aftener med særlig dresscode. I stedet vil der på Quantum of the Seas og Anthem of the Seas være hele 18 forskellige muligheder. 5 af restauranterne vil være med i prisen, og her vil der være tale om fx hoved-restauranten, Sorrento’s , Windjammer Marketplace og The Café.

Har man så lyst til at prøve noget helt særligt, så kan man betale for adgang til fx Chops Grille, Chef’s Table, og Johnny Rockets.

Da Oasis of the Seas er endnu større end Quantum of The Seas og Anthem of the Seas, må vi forvente minimum samme antal restauranter når hun er blevet opdateret, men det er endnu ikke noget Royal Caribbean er kommet nærmere ind på.

Man kan vel sige at det er en opgradering af ”my time dining” hvor man selv vælger hvor og hvornår man har lyst til at spise. Alt sammen kan bookes hjemmefra via. Deres hjemmeside, eller ombord når man ankommer til skibet.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , , ,
0 kommentarer til “Dynamisk Spisning kommer også til Oasis of the Seas
1 Pings/Trackbacks til "Dynamisk Spisning kommer også til Oasis of the Seas"
  1. […] og de største ændringer er nok skibets restauranter som er ændret i forhold til deres nye “Dynamisk spisning” koncept, og der er også gjort plads til en del flere […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.