Carnival starter nu arbejdet med nyt krydstogtskib

Carnival starter nu arbejdet med nyt krydstogtskib

Carnival Cruise Line er nu gået i gang med arbejdet på deres kommende krydstogtskib som får navnet Carnival Vista. Det bliver bygget på det Italienske værft Fincantieri, og skal stå færdigt i 2016.

Carnival Vista bliver på 133.500 tons, og vil have plads til 3.954 passagerer. Der er endnu ikke nogen informationer om hvilke former for underholdning vi vil finde ombord, men det forlyder at mange af de samme attraktioner fra Carnival Breeze vil komme til Carnival Vista også.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.