Carnival Corp sparer milliarder på brændstof

Carnival Corp sparer milliarder på brændstof

Firmaet bag Carnival Cruise Lines, Holland America Line, Costa Cruises og Princess Cruises samt andre hedder Carnival Corporation & plc, og de har netop annonceret at de har forbedret deres brændstof forbrug med 24 procent fra 2007 til 2014, og har på den måde sparet over 13 milliarder kr.

Det reducerede forbrug har flere årsager, men de fire største forskelle er:

  • Fremdrift, ved bedre at tilpasse krydstogtskibets hastighed i forhold til afstandende mellem havnene, og planlægge ruter hvor de ikke skal sejle nær så hurtigt for at nå frem.
  • Ny maling, på skroget minimere væksten af organismer som kan skabe vandmodstand.
    Aircondition, er noget af det som bruger mest strøm ombord næst efter motorerne, og ved at installere energi-effektive systemer ombord har energibehovet kunne sænkes.
  • Lys, kan der også spares mange penge på, og firmaet er i gang med at udskifte omkring 4 millioner pærer til LED teknologi, som bruger langt mindre strøm.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.