Anmeldelse af Royal Caribbean

Anmeldelse af Royal Caribbean

For kort tid siden blev vores anmeldelse af krydstogtselskabet Royal Caribbean udgivet her på siden, og hvis du overvejer at booke et krydstogt, så vil vi naturligvis anbefale at du læser denne anmeldelse inden du booker.

Vores anmeldelser af MSC Cruises, Costa Cruises og Crystal Cruises er også undervejs, og vi håber snart at kunne udgive disse også.

Hvis du har rejst med et af førnævnte krydstogtselskaber så vil vi meget gerne høre din mening om dem, og have lov til at bruge kommentarerne i vores anmeldelser da vi hele tiden prøver at lave dem så jordnære og Danske som det er muligt. Ingen store salgs-taler, kun virkelige oplevelser.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.