Anmeldelse af MSC Cruises er nu klar

Anmeldelse af MSC Cruises er nu klar

Så fik vi lagt vores anmeldelse af MSC Cruises ud på hjemmesiden, og vi håber naturligvis at i kan bruge den, og blive klogere på om MSC Cruises er noget for jer. Hvis du selv har en oplevelse med MSC som du gerne vil dele med os, så er du velkommen til at skrive i kommentarer til denne nyhed, eller under anmeldelsen, for det er altid godt at få så mange vinkler på som det er muligt.

Glædeligt forår ønskes fra CruiseHelper.dk

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.