Anmeldelse af Costa Cruises

Så kom vores anmeldelse af Costa Cruises online, og vi håber naturligvis at i vil finde den lige så spændende som vores anmeldelse af Royal Caribbean der udkom for knap 3 uger siden. Vores anmeldelser af MSC Cruises og Crystal Cruises er også undervejs, og vi håber snart at kunne udgive disse også. Skulle du have nogle kommentarer til vores anmeldelser så er du velkommen til at skive i “kommentarer” og dele din viden med os andre.

Når vores anmeldelser af de krydstogtselskaber vi har rejst med er på plads, så kommer turen til vores guides vedr. destinationer rundt om i Verden. I mellemtiden er alle velkommende til at benytte vores forum til at stille spørgsmål i, og så skal vi nok svare hurtigst muligt.

Jeg hedder Anders Nielsen, og er 34 år. Jeg besluttede for 12 år siden at prøve et rigtigt krydstogt, hvorefter jeg ikke har haft lyst til andet siden. Jeg må siges at tilhøre den unge del af målgruppen inden for krydstogtbranchen, men jeg nyder bestemt et krydstogt lige så meget som alle andre, og er nok næsten for seriøs til min alder vil mange sige. Jeg har lavet denne side for at vi kan fortælle om vores oplevelser, hjælpe andre med at få det bedst mulige krydstogt, og være med til at skabe et fokus på os “unge” som uden tvivl vil blive meget mere fremtrædende på krydstogtskibene de kommende år.

Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.